Posted on: 16. juni 2022 Posted by: admin Comments: 0

Vil du gerne spare så mange penge som muligt på dine forsikringer, kan det være godt at læse med her.

Find orange kedeldragter her.

Tænk nøje over hvilke forsikringer du skal have

For det første kan det være en god idé at tænke nøje over, hvilke forsikringer du skal vælge at tegne. For det er ikke sikkert, at du behøver at tegne alle tænkelige forsikringer. Hver eneste forsikring du vælger at tegne, er jo en månedlig udgift, så det er også godt at finde en god balance i at vælge de rette forsikringer, som giver mening for dig at have. Derudover er det fx en god idé at være opmærksom på, om du allerede har en forsikring et andet sted (fx gennem dit arbejde) inden du tegner en ny.

Skift til et billigere forsikringsselskab

Hvis du gerne vil spare penge på dine forsikringer, kan det også være godt løbende at tjekke op på, om du kan tegne en billigere forsikring gennem et andet forsikringsselskab på markedet. Hvis du har en forsikring hos et selskab til 500 kroner om måneden, men du kan få den samme forsikring et andet sted for 300 kroner om måneden, er der jo over 2.000 kroner om året at spare på at lave det ene skift. Og det kan blive til mange penge, hvis du kan gøre det samme for alle dine forsikringer. Derfor er det godt løbende at holde øje med markedet, så du hele tiden er sikker på, at du har den billigste løsning.

Find den rette balance mellem selvrisiko og præmie

Sidst, men ikke mindst, kan det også være godt at tænke på, hvor høj en selvrisiko du skal have på din forsikring. Jo højere en selvrisiko du har på en forsikring, desto billigere bliver det også for dig i den månedlige præmie. Så her gælder det om at finde en balance, hvor du har en præmie, der er til at betale for dig, samtidig med at selvrisikoen også giver mening for dit vedkommende. Så det er godt at bruge lidt tid på at finde den helt rette balance her.