Posted on: 22. april 2022 Posted by: admin Comments: 0

Driver du din egen virksomhed, eller vil du gerne snart i gang med at lave din egen virksomhed, kan det være, at du har brug for at finde dig et kontor, hvor du og dine medarbejdere kan være på. Her har vi samlet et par gode tips til, hvordan du kan ende med at spare penge på dit kontor, så du ikke skal bruge alle dine penge på et sted at være, men i stedet kan skyde dem ind i din virksomhed.

Køb de pæneste foldegardiner her til dit nye kontor.

Find et kontor med andre selvstændige

For det første kan det være en mulig løsning for dig at finde et kontor sammen med en eller flere andre selvstændige iværksættere, der også har brug for at være. På den måde kan du jo dele lejen af et kontorlokale op i flere dele, så du kun skal betale den ene del af lejen, mens de andre står for resten af huslejen. Du kommer så til at dele rum med andre og kan ikke bare være alene, men det har også sine fordele at være sammen med andre iværksættere, da de kan hjælpe dig, hvis du har brug for det, og vice versa.

Få en plads i et kontorfællesskab

Det kan også være, at du kan finde dig et kontorfællesskab i din by, hvor du kan leje dig ind. Her kan du få en kontorplads i et åbent kontorlandskab, hvor der er mange andre virksomheder også. Det er oplagt for dig, der ikke har medarbejdere, og som bare er dig selv. Den billigste måde er at finde dig en flyverplads, hvor du kommer og kan bruge et ledigt skrivebord, uden at du har dit eget faste skrivebord. Det er gerne den billigste måde at komme ind i et kontorfællesskab på.

Har du brug for et kontor i starten?

At leje et kontor kan tit koste dig en par tusinde kroner om måneden, alt afhængig hvilken løsning du ender med at vælge. Derfor kan det være godt at overveje, om du overhovedet har brug for et kontor til at starte med, eller om du sagtens kan klare dig med din lejlighed eller dit hus, hvor du bor nu. Måske har du et ekstra værelse, du kan indrette som kontor, eller måske fungerer din stue som en fin løsning indtil videre.

Køb smukke plissegardiner her.