Posted on: 3. april 2022 Posted by: admin Comments: 0

Der er en ny silhuet med fodglidere på markedet, og det er den eneste ene Kanye West x Adidas Yeezy Slides! Vi har set den originale Yeezy Slides udkomme tilbage i 2016, og nu er de tilbage igen i en blacked-out colorway. Denne gang vil de dog være meget sværere at få fat i end første gang. Hvorfor? Jo, de bliver kun udgivet via en tombola, og de vil kun være tilgængelige i en begrænset periode. Så hvis du er på markedet efter nogle nye sneakers, så er det nu, du skal have fat i et par. Lad os se nærmere på, hvad du skal vide om Kanye West x Adidas Yeezy Slides-lodtrækningen, og hvordan du kan deltage for at få chancen for at vinde. Læs videre for at få alle detaljerne.

 

Hvad er Kanye West x Adidas Yeezy Slides?

Kanye Wests seneste samarbejde med Adidas er Yeezy Slides. De er en opdateret version af de originale Yeezy Slides, der udkom tilbage i 2016, og de fås i en sortfarvet farve.

Du vil kunne købe dem via Adidas Confirmed-appen – en mobilapp, der tilbyder begrænsede udgivelser fra Adidas til en reduceret pris samt eksklusive events, som du kan deltage i for at få chancen for at vinde eftertragtede produkter. Kanye West x Adidas Yeezy Slides vil kun være tilgængelige via denne app og vil blive solgt for 160 USD. Du kan downloade den på både Android- og Apple-enheder.

Kanye West x Adidas Yeezy Slides bliver kun frigivet via en lodtrækning, hvilket betyder, at du skal tilmelde dig for at få chancen for at vinde disse sko!

 

Sådan deltager du i lodtrækningen

Hvis du vil deltage i Kanye West x Adidas Yeezy Slides-lodtrækningen, skal du blot købe et par Adidas-sneakers. Jep, det er det! Du behøver ikke engang at være i USA. Adidas udsender faktisk præmien via sine europæiske butikker den 19. november, og vinderen vil blive annonceret den 30. november. Nu til lidt mere information om disse nye slides:

– De nye sandaler er udstyret med en læderrem, der er forbundet på bagsiden af foden, hvilket hjælper dem med at blive på dine fødder

– De er lavet af veganske materialer

– Sålerne er af mesh og syntetisk gummi

– De vil sælge for $175 USD

 

Sådan får du dine Yeezys

Hvis du vil prøve lykken i Kanye West x Adidas Yeezy Slides-lodtrækningen, skal du tilmelde dig på forhånd. Billetterne koster 10 dollars pr. person, og lodtrækningen finder sted lørdag den 27. oktober kl. 10.00 i New York City. Så sørg for at være til stede, hvis du vil have en chance for at løbe afsted med et par af disse eftertragtede slides.

Denne gang er Adidas vært for lodtrækningen om Kanye Wests nyeste design i stedet for SNKRS og Ticketmaster. Den eneste måde at deltage på er ved at købe billetter online fra Adidas’ hjemmeside. Du skal også bruge dit navn og din e-mailadresse til registrering. Hvis du ikke har mulighed for at komme til New York City på eventdagen, skal du ikke være bekymret! Du kan stadig købe en billet og deltage for at få chancen for at vinde disse sneakers i begrænset oplag hjemme fra dit eget hjem.

Der er kun ti par til rådighed i denne særlige lodtrækning, så skynd dig at købe dine billetter nu, før de bliver udsolgt!

 

Kanye West x Adidas Yeezy Slides Udgivelsesdato

Adidas Yeezy Slides-udgivelsesdatoen for den nye sorte farve er den 29. juni 2019. Du kan deltage i lodtrækningen via Adidas-butikker eller online via et link, der vil blive delt på de sociale medier.

 

Er dette den sneaker, du ønsker at eje?

Kanye West x Adidas Yeezy Slides-lodtrækningen er kun åben for dem i Nordamerika, og kun i et kort tidsrum. Så hvis du er interesseret i at give denne nye silhuet en chance, er det nu det perfekte tidspunkt at deltage i lodtrækningen. For at deltage skal du blot besøge Yeezyslides.com og følge instruktionerne om, hvordan du deltager. Du skal oplyse dit navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer og fødselsdato senest den 15. marts kl. 23:59 EST. Hvis du er berettiget til at deltage i lodtrækningen og vinde et par Adidas Yeezy Slides via denne lodtrækning, vil du få besked senest den 26. marts kl. 23.59 EST.

 

Nederste linje

Bundlinjen: Kanye West x Adidas Yeezy Slides er en ny silhuet af fodglidere med en sortfarvet farve. For at få disse sko skal du deltage for at få chancen i en lodtrækning. Lodtrækningen vil blive afholdt fra den 10. juni til den 10. juli, og skoene vil kun kunne købes i den periode. Du kan tilmelde dig til en chance for at vinde disse sko ved at følge instruktionerne nedenfor. Der er ingen oplysninger om, hvornår (eller om) de udkommer igen, så hvis du vil have dem, er det nu, du skal handle!