Posted on: 24. juli 2022 Posted by: admin Comments: 0

Sommerferien er næsten forbi, og sammen med køligere vejr og de gode varme latter kommer en af vores yndlingshøjtider, hvor man mere end nogen sinde har brug for at skeje sig ud med kvinde ringe! Vi går med store strik og varme jakker, så ringe er det smykke man ser mest og lægger mest mærke til igennem en vinterperiode.

 

Har du også brug for lidt inspiration til hvilke ringe, der kommer til at hitte her i vinteren 2022? Først og fremmest handler det om, at du vælger en eller flere ringe som du selv er vild med. Man skal ikke følge trenden på smykker da smykker for det meste er en tidløs ting, og de helt dyre smykker man køber bør netop være tidløse. Men er du på jagt efter et billigere Fashion smykke kan du naturligvis godt følge smykke trenden uden at det bliver for dyrt.

 

De 3 mest populære ringe til kvinder

 

Måske har du aldrig hørt de navne føre, hvis du ikke er helt kendt inden for smykkeverden. Men de mest populære er selvfølgelig de helt simple alliance ringe, som er en simpel tynd ring med sten halvejsrundt. Den nest mest eftertragtede klassiker er en simpel solitære ring, der er tynd og som har en enkelt sten på toppen.

 

Derefter kommer den populære halo ring, som er det samme som en solitære ring, bare med en masse små sten rundt om den store sten.

 

Disse tre ringe er og vil altid være de mest populære ringe, som vi kvinder både bruger til hverdag, men som også bliver brugt til vielsesringe og til forlovelsesringe.

 

2 ting du skal være opmærksom på inden du køber en ring i sølv

 

Sølvringe er noget af de mest populære, og har været første valg hos rigtig mange kvinder gennem årene. Sølv er smukt, billigt i forhold til andre ædelmetaller og så holder det farven og er utrolig allergivenlig. Det klinker allerede meget godt i ørene, men der er nogle ting man skal huske på inden man vælger en sølvring.

 

En sølvring kræver en smule pleje, så sørg for at rense den en gang imellem så den ikke bliver mørk ligesom det sølvtøj din mormor har hjemme i skuffen. Køb en sølvrens og en pudseklud, så er du allerede langt!

 

Der ud over er sølv et blødt materiale ligesom guld og hvidguld, så der kan komme hurtigere ridser i din ring end som hvis det var en stålring. Disse ting bør dog ikke holde dig fra at købe en smuk sølvring, da det helt klart er vores valg nummer 1 hvis vi selv skal ud og købe en smuk ring.

 

3 typer billige ringe i guld til kvinder

 

Der findes tre typer guldringe der er billige, da guld helt sikkert er udelukket hvis du ønsker at spare på dine smykker, og ikke rydde din bankboks. Husk på at man kan få nogle rigtige gode alternativer, og at selv de rigeste damer i Hollywood går med smykker der ikke er lavet i ægte ædelmetaller. Det handler om hvordan smykkerne ser ud, hvordan de holder og ikke så meget hvad prisskiltet har været.

 

Først og fremmest kan du gå efter en sølvring der er belagt med guld. Dette er det mest populære valg da det er ædelmetal og som ligner guld på en prik da det rent faktisk er guld der er på ydersiden af ringen.

 

Du kan også gå efter en guldbelagt stålring, da denne kan være mere slidstærk. Stål er stærkt metal, der kan holde til at få nogle bank uden at smykket bliver helt krøllet sammen. Det er et godt alternativ hvis du er dårlig til at passe på dine smykker helt generelt.