Posted on: 5. december 2021 Posted by: admin Comments: 0

Et armbånd er det absolut mest diskrete smykke. Som en tatovering, kan det lige dækkes af ærmet, hvis man ikke har lyst til at vise det frem. Nordahl armbånd er et eksempel på dette. Nordahl armbånd er i sig selv diskrete og ikke særligt højtråbende.

Armbåndets symbolik

Armbåndet kan være et smykke, der fortæller om et værdifuldt minde og giver det nyt liv. Måske har du haft en særlig begivenhed eller forandring i livet, som du gerne vil huske i lang tid frem over. Det kan også være, at armbåndet skal være symbol på en, du holder af eller være mindet om en, du har mistet. Armbåndet i sig selv kan også være et symbol. Nordahl armbånd fås med små symboler. Hjertet som kan være symbolet for den du elsker eller for en som ikke længere findes. Det kan også være symbolet for jeres fælles barn og den kærlighed som barnet er skabt af. Korset behøver ikke at være et signal om at du er troende. Korset kan simpelthen være symbolet for den kultur du er vokset op i. Det kan naturligvis også være et minde om en afdød. Solen i Nordahls armbånd kan betyde lige hvad du synes den skal betyde. Solen symboliserer ofte liv. Livet ville ikke findes, hvis ikke solen hjalp det på vej. Stjernen kan være et løfte. Et løfte som kun du kender til. Det kan naturligvis også være symbolet for den som er stjernen i dit liv. Månen er mystik men også livet. Månen kan også være dit anker. Den der minder dig om at beholde jordforbindelsen.

Armbåndet som gave

At give smykker i gave henleder tankerne på noget intimt. Hvilket smykke, du vælger, er ikke ligegyldigt. Du skal kende modtageren godt. En ring er meget personligt. En ring er synlig og til stede hele tiden. Den kan ikke gemmes væk når den først er sat på fingeren. Desuden kan en ring tolkes som mere end du måske har til hensigt. En ring af enhver art kan være en forlovelsesring. Inden du ser dig om, kan du have lovet at gifte dig. En ankelkæde kræver at du er helt overbevist om at modtagere kan lide den slags smykker. Et Nordahl armbånd derimod er en neutral gave. Det er en smuk og fin gave som signalerer, at du virkeligt mener denne gave. På den anden side lover du ikke noget med et Nordahl armbånd, du har ikke sagt ja til at blive gift eller noget andet usagt.

Et armbånd er ikke bare et armbånd

Selv om et armbånd ikke er en ring der kan tolkes alle mulige steder hen, er det alligevel en betydningsfuld gave. Et smykke er altid den mest personlige gave du kan give. Smykker er ikke noget vi skifter ud at aflevere i genbrugsbutikken, lige som vi gør med vores tøj. Smykker er for altid. Når du giver et smykke, er det alvor. Du beder modtageren om at huske dig for evigt. Du beder ikke om et giftermål med et Nordahl armbånd men du beder om at blive husket.