Posted on: 6. oktober 2021 Posted by: admin Comments: 0

Et forhold er lidt som en plante, den skal plejes og vandes, ellers går den ud.

Når det kommer til forhold, så skal man huske at passe og pleje dem. Hvis ikke man hele tiden arbejder på at holde liv i forholdet, så vil det med tiden visne og gå ud. 

En af de farligste modstandere forholdet kan møde er hverdagen. Det er rent faktisk nok endda den farligste. Den har det nemlig med at komme til at fylde alt og så er der bare ikke plads til romantik og kærlighed. Specielt i de forhold hvor storken begynder at sætte børn af, ja der kommer hverdagen hurtig snigende med ind af døren. 

Man glemmer i realiteten at se sin partner som det de er. Meget mere endda man med at se dem som en hushjælp man bor sammen med. Det hele ender i praktiske gøremål og sex samt kærlighed bliver skubbet til side. Det kan endda også værre at hobby og sport kommer til at fylde mere end tiden med din partner gør. Sådan ender det med at hun er til yoga 2 gange om dagen og han skal pusse alufælge i 3 timer hver dag i garagen. Med andre ord sagt, man prøver at undgå hinanden, for ikke at skulle konfronteres med sanheden. Man er ved at leve sig fra hinanden. 

Hvad skal der til for at fikse problemet. 

Fordi man er kommet lidt på et sidespor, er kampen ikke tabt. Man kan sagtens finde tilbage til hinanden med lidt små tricks. Her hjælpe romantiske dates, frækt undertøj, skjorte og slips, sexlegetøj og måske en lille getaway. Det gælder om at bruge tiden sammen, nyde hinanden, gøre noget ud af sig selv KUN for sin partner. Det med at hoppe i noget lækkert skal ikke kun gøres når man skal til fest. Det kan du roligt gøre en aften du er hjemme med hende eller ham. Det gælder nemlig både mænd og kvinder. Gør dig lækker for din partner, så ser de også den person de forelskede sig i igen. Opmærksomhed går også en lang vej, huske at se den anden og hør hvad de siger. Tag dig tid til at følge med i deres interesser og lyt selvom det ikke interesserer dig. 

Der findes ingen nem genvej til at holde et forhold kørende. Det er dog når du først har fundet den rette sti en meget sjovere sti at gå på. Det kan godt være det er lidt mere udfordrende, men belønningen er også det større.