Venner, familie, eller bare jer selv. I er ude og gå en tur inde i byen. Munden løber i vand, for der er ekstremt mange steder man kan spise. Om det er frokost eller aftensmad er ligegyldigt, for hvorfor ikke bare gøre det i begge anledninger. Kl. er 12. Og nu er tiden ved at komme til, at morgenmaden skal suppleres af frokost. Følg med i denne artikel hvor vi snakker om købehavns fantastiske kulinariske scene.
Frokost
Hvad skal i vælge. Klassisk eller udenlandsk? Der findes et utal af vinbarer, hvor de virkelig har et stort fokus på maden også. Her kan du finde mange små retter, altså tapas og charcuteri. Her kan man vælge en masse forskelligt, og ikke begrænse sig alt for meget, samtidig med virkelig at byde nye smage velkommen. Men der er et uendeligt hav af muligheder til frokost. Faktisk vil de fleste nok ikke kunne lade vær med at tænke helt klassisk dansk. Nemlig smørrebrød, og de kan fås i udgaver hvor der langt fra spares på de gode råvarer. Det sjældent man kan finde så godt smørrebrød som inde i København. Her er kokke knivskarpe og kan lave de traditionelle smage lige lidt anderledes og toppe isbjerget.
Det fine valg
København er smækfyldt med restauranter. Alt fra fransk bistro til ny nordisk. Køkkener rundt omkring skyder op i takt med unge nye kokke får gode idéer. Men hvis man ikke vil gå glat i byen, så kunne det være skarpt at se hen imod de ældre restauranter. Dem der har eksisteret i mange år. For det er ikke for sjov at de har ligget der uden de store forhindringer. Er man dog mere i det eksperimenterende hjørne, og rent faktisk har booket et bord et sted, så kan Michelin være det kloge valg. Der hvor maden fuldstændig er i fokus og hvor man smager noget der ikke har set dagens lys før. En oplevelse udover det sædvanlige.