Posted on: 8. januar 2022 Posted by: admin Comments: 0

CNBC udgav for ikke så længe siden en artikel med en alarmerende titel, hvor der stod, at prisen nok kommer til at gå meget ned for bitcoin i 2022. Derudover kommer der mere regulation på området, som kan være både positivt og negativt – det kommer an på, hvordan man kigger på det.

Hovedpunkter

  • Kursen på bitcoin (se her) er steget meget i 2021. Den er faktisk steget med 70% siden starten af 2021 til den dato, hvor artiklen blev udgivet. Dette har fået den totale markedsværdi for kryptovalutaer op på over 2 billioner (engelsk: trillion).
  • Øget opsyn og meget andet har fået folk til at nedjustere deres forventninger til bitcoin og kryptovalutaer generelt.
  • Nogle eksperter mener, at bitcoin trænger til et stort fald i de kommende måneder.

Store fald

Som nævnt i hovedpunkterne, så forventer mange eksperter, at bitcoin kommer til at gå ned i 2022. Valutaen ramte omkring 69 tusind dollars i november, og i artiklens skrivende stund lå den omkring de 50 tusind dollars. Dette var et fald på ca. 30% siden topen. En professor på Sussex University forventer, at kursen kommer til at ramme omkring de 10 tusind dollars i 2022. Kommer dette til at ske, så mister alle folk deres fortjenester, som de har fået i det sidste halvandet år.

Mange glemmer dette

Det er uden tvivl interessant at købe og sælge kryptovalutaer, men de er selvfølgelig en risiko forbundet med denne form for aktivitet. Mange glemmer denne, og så ender de med at miste deres penge. Man skal derfor passe meget på, inden man bevæger sig ud i handel med krypto. Når der kommer advarsler som disse, så bør man tænke sig ekstra godt om. Det er ikke for sjov, at de kommer. På den anden side, så har der været advarsler fra dag ét.

 

Kilde: https://www.cnbc.com/2021/12/22/top-predictions-for-crypto-in-2022-from-bitcoin-crash-to-regulation.html