Posted on: 26. november 2021 Posted by: admin Comments: 0

Nu nærmer fristen sig for at få udbetalt sine feriepenge. Hvis du ikke vidste det, så ved du det heldigvis nu. Det er vigtigt, at du får gjort det inden fristen, ellers kan du ikke få dem udbetalt på en simpel måde. Mange vælger at investere deres feriepenge, hvis de ikke skal bruge dem på julegaver. Derfor har vi lavet dette lille skriv, hvor vi kommer ind på forskelle ting du kan overveje at investere i.

Vi bør gøre dig opmærksom på, at hvis du vælger at foretage en eller flere investeringer, så introducerer du noget risiko i forhold til at have dem stående på din konto. Kan du håndtere dette, så kan du fortsætte med at læse videre. Er dette ikke tilfældet, så bør du ikke læse videre.

Kryptovalutaer er en stor ting nu

Hvis du ikke har levet under en sten i år, så ved du helt sikkert, hvad en kryptovaluta er. Men vidste du, at Ethereum virkelig har fart på lige nu? Mange vælger at investere i denne, fordi de kan se potentialet i den. Tidligere var det Bitcoin, men nu er det altså tilsyneladende Ethereum, der er populær. Kigger man på antallet af Ether man skulle have per Bitcoin, så er dette tal blevet meget mindre i år.

Hjemmesiden https://buyethereum.dk/ laver en masse guides om hvordan man kan købe Ethereum i Danmark med kreditkort, bankoverførsel og de andre betalingsmetoder, vi har i landet. Så hvis du ønsker at komme i gang med en investering i det, så tjek den hjemmeside ud.

Aktier kan stadigvæk noget

Du skal ikke glemme aktierne, fordi det er fordelagtigt at sprede din risiko på forskellige typer af aktiver og så på forskellige aktiver inden for den pågældende kategori. Mange har øjnene på Tesla og Pfizer lige nu grundet udviklingen i samfundet og holdningerne til miljøet.