Posted on: 4. september 2022 Posted by: admin Comments: 0

Det er svært at give et entydigt svar, men den korte version er “så ofte du kan” Det hjælper ikke kun din krop med at holde sig i form, men det forhindrer også smerter og spændinger. Din krop er unik, og derfor giver det mening at tage en diskussion med din massør om, hvor ofte han/hun mener, at du bør få massage.

Professionel massage forebygger smerter

Er det ikke sandt, at du oplever et vist ubehag lige nu? Men har du en fysisk aktiv krop, som du kan får spændinger i? Det er muligt, at det er fra jogging, et fysisk arbejde eller noget lignende. En gang om måneden anbefales det normalt, at du får en professionel dybdegående massage for at afhjælpe spændinger og smerter. Massage forebygger ikke kun skader og overbelastninger, men kan også bidrage til at forbedre din præstationsevne. Det skyldes, at massage hjælper din krop med at nedbryde affaldsstoffer og giver den fornyet energi.

Langvarige smerter og spændinger

Hvis du har smerter på arbejdet, nerveskader eller depression, kan det være en god behandlingsplan at komme til mere end en gang om måneden for at få massage. Man kan f.eks. mene, at en behandling skal gives en gang om ugen i et bestemt tidsrum med henblik på at nå dit mål. Massage virker ikke efter kun én session for de fleste mennesker. Det tager trods alt tid at lære kroppen at slappe af igen. Derfor anbefales massage over en længere periode til dem, der faktisk er syge.

Regelmæssig massageterapi

Massage bør ikke betragtes som en engangsforeteelse, men som noget, der skal opbygges over tid med flere behandlinger for at se reelle resultater. Med kontinuerlig massage indser kroppen langsomt, at den ikke behøver at opretholde så meget spænding og kan slappe mere af. Derfor er det vigtigt at finde en massør, som du kan stole på, og som vil passe på din krop så længe som nødvendigt. Mange danskere er begyndt at henvende sig til nordisk fysiurgisk massage, da det er en blanding af flere behandlinger, som passer til mange kroppe. Denne metode kræver ligesom andre teknikker også, at du er konsekvent i dine behandlinger, så dine muskler lærer at slappe af, mens de bliver masseret.