Posted on: 6. januar 2022 Posted by: admin Comments: 0

De seneste par år har krystalmarkedet stormet frem og flere og flere bliver bidt af de farverige sten. Men som nybegynder kan de mange forskelliger varianter og de mystiske egenskaber også gøre det en smule uoverskueligt at komme igang.

Hvis du kan nikke genkendende til dette, så kommer her de bedste tips til krystalvalg og hvordan du nemt kan tage hul på krystallernes fantastiske univers. 

Krystaller er energi 

Krystaller indeholder energi, som påvirker vores egen energi. Afhængig af hvad du ønsker støtte til, er det derfor nødvendigt at kende krystallens energi.

Da der findes utroligt mange forskellige krystaller, kan det forekomme én omsonst at finde den helt rigtige krystal til formålet. Men faktisk findes der en række krystaller, som er kendt for at være gode krystaller for begyndere.

Krystaller for begyndere

Krystaller der er kendt som gode “begynder-krystaller” er eksempelvis krystallerne fra kvartsfamilien.

Dette inkluderer bjergkrystal, rosakvarts og ametyst. Disse krystaller er ofte anvendt flittigt af krystal novicer, da deres egenskaber er populære til støtte for mange almindelige områder.

Bjergkrystal er eksempelvis kendt for sine healende og rensende egenskaber. Krystallen kaldes også “master-healeren”, da den kan knyttes til alle syv chakras. Rosakvarts derimod er også kendt som kærlighedsstenen.

Den er knyttet til hjertechakraet og er bedst kendt for sin lyserøde farve, der da også leder tankerne hen på det romantiske.

Slutteligt er ametyst kendt for sine egenskaber indenfor spirituel indsigt, refleksion og klarhed. En utroligt god krystal til at arbejde med stress, tankemylder eller blot at fordybe sig i sin spirituelle praksis. 

Sådan kan du bruge krystallerne

Krystallerne påvirker vores energi, blot ved at være i nærheden af os. Men ønsker du at få mest muligt ud af deres positive indflydelse, er det en god idé at arbejde aktivt med krystallerne. Det kan du eksempelvis gøre ved at røre ved krystallerne og have dem tæt på kroppen. 

En måde at inkorporere dette organisk er ved at være krystallerne som smykker. På den måde kan krystallens energi nemt optages af kroppen ud igennem dagen og på den måde kan du få mest muligt ud af din krystals energi.

Krystalsmykker såsom armbånd, kan eksempelvis købes på Savasana, hvor du også kan udforske andre typer smykker.

Eksempelvis kan du finde dette fine rosakvarts armbånd, som er en god og aktiv måde for alle nybegynder at tage hul på arbejdet med krystaller.

God rejse i krystallernes verden.