Posted on: 28. april 2022 Posted by: admin Comments: 0

Er du som ejer af din virksomhed kommet frem til, at selskabet skal lukke? Så kan du eksempelvis benytte dig af en frivillig likvidation. For at kunne gøre dette er det dog vigtigt, at dit selskab kan overholde dets økonomiske forpligtelser og være solvent. Til dette menes, at selskabets passiver ikke må overstige dets aktiver og at, der i virksomheden er flere penge end der skyldes. Processen kan tage i omegnen af 6 måneder, så ønsker du hurtigst muligt din virksomhed lukket er det om at komme i gang.

Et nyt kapitel i livet

Måske står du et sted i livet, hvor al din tid bruges på din virksomhed, til trods for du gerne vil have mere tid til andet end denne. Tiden kan være inde til et nyt kapitel i dit liv, som skal skrives og for dette kan gøres kan det være nødvendigt at give afkald på noget for at opnå nået andet. Dit selskab har klaret sig nogenlunde og er økonomisk solvent, så en likvidation af selskabet vil give dig tid til at forfølge nye drømme. Det kan være du de sidste mange år har brugt al din tid på at opbygge et selskab, men til gengæld har tiden med familien været sparsom, da vi ikke kan være to steder på samme tid. Så måske en af dine nye kapitler i livet skal være mere tid sammen med familien.

Tid til en anden hverdag

Har hverdagen i mange år budt på en hektisk en af slagsen, fordi du har stået i spidsen for en virksomhed. Så kan tiden være kommet til, at du måske ønsker at drosle ned og få nye input og oplevelser ind i din hverdag. Eller måske er der undervejs kommet en spændende ide til et nyt selskab. For at kunne føre din nye ide ud i praksis er det derfor vigtigt, at din økonomi og tid kan lægges hundrede procent over i dette nye eventyr. Til dette kan en likvidation af selskabet være en god løsning, så du kan hellige dig dine nye ideer. Ofte kan det være nemmere bare at blive i den samme vande hverdag, men hvorfor ikke tage springet og kaste dig ud i nye oplevelser, måske din næste virksomhed skal være sammen med familien.

Få en nem likvidation af selskabet

Har du efter en masse overvejelser, taget beslutningen om at dit selskab skal lukkes? Så gør det nemt og sikkert for dig selv. Det kan måske virke uoverskueligt med alt det forestående arbejde, som kommer i kølvandet på beslutningen om at din virksomhed skal lukkes. Det kan her være en stor glæde for dig at investere i god vejledning. Da der er flere juridiske elementer, som det er vigtigt man er opmærksom på kan det være en fordel at søge hjælp til dette hos eksempelvis erfarne selskabsadvokater. Så få hjælp med professionel og juridisk rådgivning til likvidation af selskab her.