Posted on: 21. august 2022 Posted by: admin Comments: 0

Prag er en af de smukkeste byer i Europa, og det er ikke underligt, at det er en populær turistdestination. Der er så mange ting at se og gøre i Prag lige fra de historiske slotte til de charmerende gader i den gamle verden. I denne artikel vil vi tage et kig på nogle af de bedste seværdigheder i Prag. Uanset om det er første gang, du besøger Prag, eller om du er en erfaren professionel, vil Prags seværdigheder helt sikkert være til glæde!

Seværdigheder i Prag

Der er så mange vidunderlige seværdigheder at se i Prag, at det er svært at vide, hvor man skal begynde! Men vi prøver at fremhæve nogle gode her:

Prags borg

Hvis du er en fan af historie, så er det første sted du skal besøge Prags borg det første sted du vil besøge. Denne borg har stået siden det niende århundrede, og det er et virkelig fantastisk syn. Inde i slotskomplekset finder du flere museer, Sankt Vitus-katedralen og smukke haver. Selv hvis du ikke er historieinteresseret, er Prags borg et besøg værd på grund af sin størrelse og skønhed.

Den gamle bys plads

Old Town Square er Prags hjerte, og det er et fantastisk sted at kigge på folk eller shoppe. I midten af pladsen kan du finder du det astronomiske ur, som er et must at se. Hver time, på timen, vækkes uret til live og giver et lille show. Det er virkelig noget at se!

Karlsbroen

Hvis du er på udkig efter en betagende udsigt over Prag, så skal du gå over Karlsbroen. Denne bro spænder over Vltava-floden, og den er omgivet af statuer af helgener. Det er et populært sted for turister, så det kan være, at du skal kæmpe dig vej gennem menneskemængderne! Men det er det hele værd, tro os.