Posted on: 12. september 2021 Posted by: admin Comments: 0

Hippiekulturen er en af de mest populære kulturer i verden. Men hvad betyder det at være en “hippie”? En hippie er en person, der nyder fred og kærlighed til alle mennesker (herunder dyr). De brænder også for social retfærdighed og tror, at kærlighed kan løse alle problemer. Det ultimative mål for enhver ægte hippie er at leve frit uden frygt eller fordømmelse fra andre. Dette blogindlæg vil lære dig, hvordan du bliver en autentisk hippie!

Hippietøj er den vigtigste del af det at være hippie. Tøjet kan hjælpe dig med at udtrykke dig selv og din tro på fred, kærlighed, frihed og lighed for alle mennesker. Hippier bærer naturfibre, der er skånsomme over for miljøet, såsom hamp eller bomuld, fordi de bruger minimale kemikalier under deres vækstproces. Din garderobe bør også omfatte tøj fremstillet af traditionelle indiske materialer, såsom kurtas og baggy pyjamasbukser.

Hippier er også passionerede omkring deres hår. Hår er en vigtig del af hippiekulturen, fordi det repræsenterer det frie udtryk i dets fulde potentiale! Hippier har ofte langt hår, der løber frit ned ad ryggen eller hen over skuldrene (ellerbegge). Det er i orden, hvis du klipper dit hår, men prøv at holde det langt, når det er muligt.

Hippier er åbne mennesker, der elsker dyr og mener, at alle levende væsener fortjener respekt. De nyder også at tilbringe tid i naturen, fordi de finder planeten beroligende og spirituel. Hippiehuse er indrettet med lyse farver, røgelse, drømmefangere og andre åndelige smykker for at skabe en varm atmosfære.

Selv om du ikke bor i Indiens bjerge eller på toppen af et forladt hospital, er der stadig måder, hvorpå du kan blive mere som en hippie. Du kan selvfølgelig omgive dig med hippie-symboler for at fremme en mere fri livsstil. Men den vigtigste del af at blive en ægte hippie er at ændre din tankegang og holdning til livet!