Posted on: 26. april 2023 Posted by: admin Comments: 0

Hoppeborg er sjovt for mange aldre og hos SuperEvent og SuperLej har vi hoppeborge i mange størrelser, former og farver. Book en hoppeborg hvor du bare kan hoppe, simpelt, billigt, stadig flot og sjovt. Eller er dine børn lidt ældre og har brug for mere aktivitet, så kan vi også tilbyde nogle hoppeborge med rutsjebaner og forhindringsbaner! Du kan leje ud og hente selv og sparre penge, eller du kan booke pakken hvor vi kommer ud til dig og sætter alt op og kommer og tager alt ned igen. Du skal bare tænke over solen, vejret og at have det sjovt. Hvor nemt er det ikke? 

Hos SuperLej kan du leje små hoppeborge til de små, med temaer som pirat, giraf, jungledyr, regnbue og mere. Eller du kan vælge den helt store JungleBanen, der er hele 17 meter lang og 6 meter høj! Kæmpe rutsjebane og andre sjove ting, så der er aktivitet og fest og masser af sjov for alle. Bare husk at tag skoene af når du hopper på vores hoppeborge. 

Ikke nok med at vi har et kæmpe godt udvalg af hoppeborge, så kan du også leje FunFood maskiner hos os! Så holder i en fødselsdag, gadefest eller andet, så kommer vi også gerne ud med Popcorns maskine, slushice maskiner eller en candyfloss maskine med forskellige smage og farver! Så bliver festen heller ikke bedre, end at man kan tilbyde dette lækre nostalgiske snack mad til sine gæster og venner og få en rigtig hyggelig dag ud af det! Eller dage hvis du lejer over weekenden, hvem synes ikke det er fantastisk? 

Vi har konkurrence dygtige priser og kan altid sørge for at du får det aller bedste tilbud vi kan tilbyde. Søg vores pakkeløsninger på hoppeborge og funfood maskiner, hvis du ønsker at leje flere ting på en gang til en kæmpe stor fest dag! Book hos SuperEvent og Superlej idag!