Posted on: 3. august 2022 Posted by: admin Comments: 0

I en ideel verden ville alle tilberede frisk frugt, grøntsager og lokalt fremskaffede proteiner til tre måltider om dagen. Desværre er det en rørdrøm for de fleste af os, og mellem job, familieforpligtelser og fritidsaktiviteter er det nemt at finde dig selv at bestille takeaway eller frosne måltider oftere, end du gerne vil indrømme.

Fortsæt med at læse for at lære om nogle af vores foretrukne madabonnementskasser sammen med beskrivelser af, hvad der gør hver enkelt unik.

1.Enkel fest

Har du nogensinde haft en måltidsabonnementstjeneste til at gå dårligt og efterlade dig med kohlrabi uvidenhed? Simple Feast gør tilberedning af måltider mindre stressende ved at bringe velsmagende færdiglavede måltider lige til din dør. Alt kommer i bæredygtig emballage uden plastik eller styrofoam, så du kan bare varme det op og gå uden at skulle købe mere.

Dette er et glimrende sted at starte, hvis du vil vedtage en plantebaseret kost, fordi tjenesten er helt kødfri og tilbyder masser af veganske muligheder. Derudover tilbyder Family Feast-tjenesten veggie-tunge variationer af børns favoritter, så det er en mindre bekymring.

2.Hej Frisk

Hello Fresh er fantastisk til folk, der nyder at hjælpe med at tilberede deres egne måltider. Den indeholder enkle tilberedningsanvisninger samt friske ingredienser. Med tre måltider om dagen, der serverer to personer, er prisen ret overkommelig på omkring $ 69 pr. Uge. Derudover giver de dig mulighed for at vælge retter baseret på dine ernæringsmæssige behov, såsom vegetariske, traditionelle, pescatarian og kaloriebevidste, samt hurtige og enkle eller familievenlige muligheder.

3.Kærlighed med mad

Du vil elske denne snackabonnementsboks, hvis du altid leder efter friske snacks, men har dine måltider dækket. Den indeholder salte og søde snacks og fås i tre størrelser: små, store eller glutenfrie. Love With Food’s snacks smager ikke kun godt; de gør også godt. Gennem sit samarbejde med Feeding America vil firmaet bidrage med et måltid for hver kasse snacks, du køber, til en familie, der er fødevareusikker.

4.Fredagsgrønt (Fredag Greens)

En ugentlig grøntsagsleveringstjeneste kaldet Fredagsgrnt kommer fra den Svanholm-baserede Farm of Ideas og giver dig adgang til de samme grøntsager, som Michelin-stjernede restauranter som Relae, Manfreds, BST og Mirabelle bruger. Både landmænd og spisere vil være begejstrede for de smarte ugentlige leverancer, hvor forskellige arvestykker og kulturarvstyper ofte er i centrum. Gå ikke glip af tomatsæsonen, når de arvfrugter, der er solmodne (ja, i Danmark) virkelig stjæler showet.

5.Daglig høst

Daily Harvest giver alt hvad du behøver for at tilberede et komplet måltid til dig selv og venner eller en hurtig snack. Daily Harvest er et alternativ med lav til ingen indsats til andre madabonnementskasser, der kræver, at du laver en masse madlavning.

Tilsæt blot vand eller mælk for at lave smoothies, læg lidt vand i og opvarm supper eller rist fladbrød i ovnen for at gøre dem til et måltid. Virksomheden flash fryser sine produkter for at bevare deres vitale næringsstoffer.

De har udvidet deres menu til at omfatte ting som snackbolde, som du kan forbruge direkte fra fryseren.

Hvordan vi vælger

Specialisterne sammenlignede eksperttestede anmeldelser fra velrenommerede websteder som Good Housekeeping og Real Simple for at finde de bedste Måltidskasser. For at afgøre, hvilke måltidsabonnementstjenester der giver den bedste værdi for pengene, kiggede eksperter på udvalget af måltidsmuligheder, der tilbydes af hvert firma, herunder måltider, der passer til dem med kostrestriktioner, tilberedningsvanskeligheden og omkostningerne.