Posted on: 4. maj 2022 Posted by: admin Comments: 0

Drømmemand: Hvordan gør man en kvinde glad?

I modsætning til hvad mange tror, er kvinder lige så svære at gøre lykkelige som mænd. Mens kvinder nogle gange har problemer med at sætte ord på deres lykke, indrømmer de det, når en mand får dem til at føle sig godt tilpas. En psykolog undersøger, hvad der gør kvinder glade, nedenfor.

Vide, hvordan man træffer beslutninger

Et af udtrykkene for pålidelighed – den mest betydningsfulde egenskab, som kvinder værdsætter hos mænd – er en mands vilje til at træffe en beslutning.

En kvinde skal bære ansvaret for sin familie foran en egocentrisk fyr, der ikke er i stand til at træffe alvorlige beslutninger, være ansvarlig for sine handlinger og tænke mindst et skridt foran.

Dette fører til, at psykologiske roller ændrer sig. Når en kvinde mister troen på sin partner, føler hun sig utilpas og bange i sit forhold. Som følge heraf er der daglige konflikter og problemer med seksuallivet.

Bare gå ikke for langt i den modsatte retning, til autoritarisme. Når en fyr træffer beslutninger på egen hånd uden selv at spørge en kvinde, hvad hun synes om det, betragtes han som egoistisk. Hans mening betragtes som han er den eneste, der er korrekt.

Være i stand til at kommunikere og fortælle en kvinde om dine følelser

Hvis du indså, hvor mange par og endda familier der er gået fra deres død, fordi en fyr ikke har fortalt en kvinde om sine følelser og ønsker, ville du blive chokeret. Manden forbliver tavs og trækker sig ind i sig selv og lader kvinden gætte på, hvad der er i hans sind, hvad han føler for hende, og hvad han ikke kan lide ved sin valgte. Det anbefales at give hende gaver for at vise dine følelser over for hende. Derudover er der ingen kvinde, der ikke kan lide at shoppe. I stedet for at købe en bluse eller jeans, så giv hende en kupon, som en Nelly rabatkode, og hun vil beslutte, hvad hun skal købe.

Lyt til en kvinde og ignorer ikke hendes ønsker

Tag dig tid til at lytte til din partner og følg hendes råd, hvis det er muligt. Mange fyre kan blive overrasket over at høre, at en kvinde næsten altid udtrykker, hvad hun vil; alt hvad du skal gøre er at lære at lytte. Hvis en kvinde generelt er beskeden og ikke ved, hvordan hun skal udtrykke sig frit, vil hun bruge tip til at forsøge at tale om sine ønsker. Du skal kunne læse mellem linjerne og forstå nuancerne i kommunikationen. Måske har hun brug for en LookFantastic rabatkode til at købe ny kosmetik, eller hun har brug for at tale om et af sine problemer. Bare prøv at forstå hende og hjælpe med det samme i stedet for at vente på, at kvinden spørger dig.

Forsvind ikke uden advarsel

Generelt har hver kvinde et skjult besiddende instinkt. Kun få medlemmer af det svagere køn forsøger at kontrollere ham, mens andre giver ham fuldstændig frihed. Det er især afgørende for dem at vide, hvor og hvad en fyr er til enhver tid.

Selvfølgelig taler vi ikke om en sekund-for-sekund rapport om dit liv – ikke forkæle din kones ønske om total kontrol. Men hvis du ikke kan være hjemme til tiden på grund af ukendte omstændigheder (f.eks. en arbejdsfrist, et møde med en kammerat, en fodboldkamp osv.), Bedes du informere din familie på forhånd.