Posted on: 1. august 2022 Posted by: admin Comments: 0

Skal du i gang med et nedrivningsprojekt? Og har du brug for at få ryddet et område hurtigt og effektivt? Der findes mange forskellige måder at klare arbejdet på, men ingen metode er mere effektiv og hurtig end sprængning. Vi har her samlet tre kæmpe fordele ved at vælge sprængning til dit næste nedrivningsprojekt.

Sprængning er en sikker metode

Det lyder måske helt skørt at sige, men sprængning er faktisk en helt sikker nedrivningsmetode. Det er dog kun tilfældet, hvis man overlader det til de professionelle. Hvis man gør det, kan man nemlig være sikker på, at der bliver foretaget alle de nødvendige beregninger, både i forhold til, hvor langt væk man skal være og hvor sprængladningerne skal placeres. Alt foregår under strengt kontrollerede forhold – og så er sprængning faktisk mere sikker end nedrivning med f.eks. gravemaskine. Det er især tilfældet, fordi stykkerne er mindre og risikoen for at andre bliver ramt er minimal i forbindelse med sprængstoffer.

Sprængning er en hurtigere metode

Det tager selvfølgelig tid at udføre de nødvendige beregninger for at sikre, at det rette område er spærret af og sprængladningerne har den rette størrelse og er placeret de rette steder, men når det først er klaret, så klarer sprængningen i sig selv faktisk hurtigt og effektivt resten af arbejdet. Sprængstoffet sørger nemlig for at sprænge de dele i stumper og stykker som skal fjernes på meget kort tid – og det sørger også for at man kan nedrive enkelte dele af en bygning uden at resten bliver påvirket. Der skal altså intet reparationsarbejde til, når man er færdig med sprængningen.

Sprængning gør oprydningen hurtig og nem

Det er dog ikke kun selve sprængningen, der gør, at arbejdet er hurtigere klaret med sprængning. Oprydningen efter en sprængning er også en del lettere og dermed hurtigere overstået end f.eks. nedrivning med en gravemaskine. Stykkerne, der skal ryddes op, er nemlig en del mindre og er dermed nemmere at fjerne, hvis man selvfølgelig har de rette maskiner. Tid er penge – og der er altså her mange penge at spare, jo hurtigere man kan være færdig med både nedrivning og oprydning.

Vil du gerne vide mere eller have hjælp af professionelle til dit næste nedrivningsprojekt? Se mere på sprængning.nu.