Posted on: 30. august 2022 Posted by: admin Comments: 0

At skulle være vært for en fest er både sjovt og spændende, men det kan også være en smule nervepirrende. Det er fordi, at man selvfølgelig gerne vil holde en god fest, som folk husker. Noget, der for alvor kan sætte gang i en fest er sange – og allerhelst fællessange.

Sådan sætter sange gang i festen

Der er flere grunde til, hvorfor fællessang er en god ide til fester:

  • Det bryder isen. Er det ikke alle dine gæster, som kender hinanden? Er stemningen lidt anspændt i starten? Så er der ingen bedre måde at bryde den ved hjælp af fællessang, hvor folk kan løsrive sig lidt mere, og sætter folk i feststemning.
  • Du bliver gladere af at synge. Det er faktisk rigtigt – sang sætter gang i glædeshormoner.
  • Sætter gang i fællesskabet. Når i synger en fællessang, så er i sammen om noget og samles om en sang. Når i synger en sang sammen, vil i derfor mærke en helt speciel følelse af fællesskab.
  • Holder gang i festen. Er festen gået lidt død, og ved folk ikke rigtig, hvad de nu skal tage sig til, så er det altid godt at have en sang klar, i kan hive frem.

Festsange alle kan synge med på

Der er ikke noget, der dræber en fest mere, end når i er løbet tør for sang ideer midt i det hele. Dette gælder uanset om det er på stereoanlægget, eller om i synger fællessang. Derudover kan det være svært at blive enige om sange, som alle kan huske i hovedet, og hvis syngeriet og stemningen skal i top, så skal alle – ihvertfald de fleste kunne sangteksterne og synge med. Derfor er det så heldigt, at i frit kan finde Fest sange og noderne til. Så har i alle sammen teksterne, og samtidig får i lært nye og spændende sange. Det er også muligt at finde lige netop de sange som passer til jer og jeres begivenhed ved at vælge i kategorierne. Så slipper du også for at sætte den helt forkerte sang på, som slet ikke passer til stemningen og begivenheden.